




Hozzávalók
| zöldspárga | fél csomag |
| olaj | 1 evőkanál |
| aszalt paradicsom | 10 db |
| tejföl | 1/2 pohár |
| reszelt sajt | |
| tojás | 2 db |
| tojás | |
| leveles tészta | 1/2 csomag |

Hozzávalók
| Cékla | 1 nagy |
| Sárgarépa | 2 |
| Zellergumó | 1 közepes |
| Vöröshagyma | 1 |
| Fokhagyma | 2 gerezd |
| házi tojás | 1 |
| kölesliszt | pár kanál |
| só, bors | ízlés szerint |
Leírás
Könnyű zöldségfasírt a Prezi Bistro konyhájából
A zöldségeket megpucoljuk, egy nagy tálba reszeljük, lesózzuk és bő félórát állni hagyjuk, hogy a levét kiengedje. Ezután jól kinyomkodjuk a felesleges nedvességet, beleütjük a tojást, a köleslisztet, borsozzuk és jól összekeverjük. Ha túl nedves még egy kis kölesliszttel tudjuk összefogatni. Megformázzuk a fasírtokat, és sütőben 200 fokon fél óra alatt készre sütjük, de serpenyőben olajban sütve is elkészíthető.