Barion Pixel
Menü
Kosár

Egészséges receptek




Hozzávalók

zöldspárgafél csomag
olaj1 evőkanál
aszalt paradicsom10 db
tejföl1/2 pohár
reszelt sajt
tojás2 db
tojás
leveles tészta1/2 csomag






Hozzávalók

Cékla1 nagy
Sárgarépa2
Zellergumó1 közepes
Vöröshagyma1
Fokhagyma2 gerezd
házi tojás1
köleslisztpár kanál
só, borsízlés szerint

Leírás

Könnyű zöldségfasírt a Prezi Bistro konyhájából

A zöldségeket megpucoljuk, egy nagy tálba reszeljük, lesózzuk és bő félórát állni hagyjuk, hogy a levét kiengedje. Ezután jól kinyomkodjuk a felesleges nedvességet, beleütjük a tojást, a köleslisztet, borsozzuk és jól összekeverjük. Ha túl nedves még egy kis kölesliszttel tudjuk összefogatni. Megformázzuk a fasírtokat, és sütőben 200 fokon fél óra alatt készre sütjük, de serpenyőben olajban sütve is elkészíthető.